Αναζήτηση

Τρόποι Πληρωμής

 

Το Paulis.gr στοχεύει στην εξυπηρέτηση των πελατών που θέλουν να μας εμπιστευτούν τα χρήματά τους με τον κάθε δυνατό και ταυτόχρονα ασφαλή τρόπο.

Πληρωμές για αγορά προϊόντων από το website μας μπορούν να γίνουν με τους κάτωθι τρόπους:

 

1) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας

 

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημά δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και DINERS. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

2) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

 

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 300€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 300€ (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  •        Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  •        Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

 

3) Πληρωμή μέσω τραπέζης

 

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

Alpha Bank

GR1901402760276002002007414

Πειραιώς  - Piraeus Bank

GR0401720840005084092202752

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο [email protected], αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

 

4) Πληρωμή με μετρητά και παραλαβή από το κατάστημα

 

Μπορείτε να περάσετε και να παραλάβετε το προϊόν που επιθυμείτε, εύκολα και γρήγορα από τις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα και να πληρώσετε με μετρητά.

 

5) Μέσω MasterPass


To MasterPass είναι μια πλατφόρμα όπου όλα τα ψηφιακά πορτοφόλια ενσωματώνονται σε αυτή για την υλοποίηση online αγορών. Απλά, εύκολα και με ασφάλεια στο MasterPass ενσωματώνονται τα ψηφιακά πορτοφόλια των τραπεζών και με ένα κλικ στο κουμπί MasterPass ή Buy with MasterPass κατευθύνεστε απευθείας στο ταμείο. Μπορείτε να προσθέσετε όλες τις κάρτες, πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες αλλά και κάρτες επιβράβευσης.

 

 
Filters
Sort
display