Αναζήτηση

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου υλικών δόμησης, με έτος ιδρύσεως το 1956. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, που συνεχίζει την παράδοση τριών γενεών στα οικοδομικά & μονωτικά υλικά, με ευθύνη, συνέπεια και τιμιότητα.

Μέσα από την εξειδίκευση στην τεχνογνωσία οικοδομικών υλικών μονώσεως, στεγάνωσης, επισκευής και ενίσχυσης κτιρίων, η εταιρεία μας έχει καταφέρει να ταυτιστεί με την αξιοπιστία των μεγάλων brands του χώρου των οικοδομικών και μονωτικών υλικών.

Aνταποκρινόμενη στο κάλεσμα των καιρών, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ο.Ε., διανοίχτηκε σε νέα πεδία που αφορούν τη δόμηση. Με σεβασμό στον πελάτη, προσφέρουμε την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη, παρέχοντας την σωστή καθοδήγηση στις ανάγκες του καταναλωτή.

Από το 2014, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ο.Ε. , δραστηριοποιείται και στον χώρο των εισαγωγών - εξαγωγών υλικών δόμησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες και διευκρινήσεις για οικοδομικά & μονωτικά υλικά, υλικά ενισχύσεως, θερμοπροσόψεις κ.α. υπηρεσίες.

Filters
Sort
display